12 Temmuz 2013 Cuma

BURO TASARiMiNDA SONSUZ DOSTLUKLARA


Çağrı İnşaat Grup; ofis tasarımında estetiği fonksiyonellik ile birleştiren dostunuz. Sadece satışa kadar mantığını ve bakış açısını değiştiren sonsuz dostluklar kurmak istiyoruz. Sadece satıcı müşteri ilişkisi olan firmalardan farklı olmamızı sağlayan nokta budur. İhtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız. Satış öncesi keşif ekiplerimiz ile sekilenmeye başlayan büronuz, tasarım ekibimizin modern yapılı ofisleri estetik ve fonksiyonellikle birleştiren çözümleri sizlere sunmasıyla devam eder. Sizlerin ihtiyaç ve arzularınızla yoğrulan çalışma tamamen o büroya özel olacak olan imalat süreci ile devam eder. Zamanın önemini bilen montaj ekibimizin titiz çalışması ile son derece hızlı bir şekilde tamamlanan işiniz size teslim edilir. Sonrasında bize her ihtiyaç duyduğunuz anda yine sizlerle olmaya devam eden dostunuz biziz.

Sektördeki haklı yerimizi elde etmek için geçen yirmi yılın ardından referanslarımız bizlerin tercümanı olmuştur. Yatığımız her işe 2 yıl garanti veriyoruz. Bu iki yılın ardından da her türlü sorununuzda yine sizlerleyiz. Ücretsiz keşif hizmetimiz ile sizlere farklı görüş açıları sağlıyoruz. Ara bölme sistemleri konusunda tecrübemize dayanarak sizlere son derce şık ve zarif alternatifler sunuyoruz. Gerek tasarım gerek yapım gerekse de yapım ekiplerimizin profesyonelliği tüm piyasa tarafından bilinmekte ve müşterilerimiz tarafından takdir edilmektedir. Referansımız olan firmalarımıza bizi sorun yıllardır süren güzel dostluğumuzu size anlatsınlar.

Malzeme çeşitliliği açısından bakacak olursak sınırsız alternatifler sunmak mümkün. Özellikle cam ve ahşap ile oluşturulan sistemler son derece şık görünümler sağlamaktadır. Arzuya göre sadece ahşap, sadece cam alternatifleri kullanılabildiği gibi, ikisinin bütünleşmesi ile doğal güzellik ile zarafeti birleştiren ofis bölme sistemleri de tercih edilebilir. Bunlara renk ve desen alternatifleri de eklenince arzuya göre canlı ya da pastel, siyah, beyaz doğanın tüm renkleri uyarlanabilir. Tam duvar ve yarım duvar sistemleri ile prestijli mekânları size sizlere sunuyoruz. Estetik ve zarafete bir arada sahip olun.  


Hayallerinize sınır koymadan ihtiyaç ve arzularınız doğrultusunda uzun yıllar kullanacağınız, şıklığı ile göz kamaştıran bürolara sahip olmak elinizde! Bürobölme sistemleri ile ilgili her türlü çalışmaya ele ele omuz omuza başlayıp sonsuz dostluklara adım atalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder