27 Ağustos 2013 Salı

ZARiF BiR BOLME SiSTEMi

ÇOK ŞIK VE ZARİF BİR BÖLME SİSTEMİ; CAMLI BÖLME SİSTEMLERİ

                Ofislerin yeniden yapılandırılması ve şekillendirilmesi için kullanılan klasik duvar yöntemlerinin yerini  daha çağdaş ve modern yapı uygulamaları almaya başlamış bulunuyor. Modern mimari uygulamalarda aranan önemli özelliklerden bir tanesi olan işlevsellik yeni camlı bölme sistemleri ile ofislere getirilerek ofis ihtiyaçları basit bir çalışma ile karşılanabiliyor.

Ofis bölme sistemleri arasında önemli bir yeri olan cam bölmeler şık ve kaliteli bir ofis tasarımı ve kullanım kolaylığını bir arada sunuyor. Camlı sistemlerin en önemli özelliklerinden birisi aydınlık ve geniş bir çalışma ortamına sahip olmanızı sağlamasıdır. Camın eşsiz görünümü ile ofisler hem çok şık hem de aydınlık bir görünüme kavuşarak içinde bulunanlara pozitif enerji verir. İş yeri ve ofislerin ihtiyaçlar doğrultusunda yeniden tanımlanmasını sağlayan sistem, dilediğiniz ofis bölümlerini kendi zevkinize uygun tarzda dekore etmenizi sağlamaktadır. Demonte olma özelliğine sahip olan sistemin aynı ofis içinde ya da başka bir yerde yeniden kullanılabilmesi ergonomik kullanıma sahip olmasını açıklamanın en kolay yoludur. Estetik ile ergonomiyi bir arada sunan sistem ofis ihtiyaçlarını karşılamanın en modern yoludur. 

Camlı bölmeler tek cam ya da çift cam olarak uygulanabilir. Camlar sistemin uygulanmış olduğu mekana uygun kalınlıkta uygulanmaktadır. Çift cam arasına yerleştirilebilen jaluzi kumanda ile yönetilen bir mekanizmaya sahiptir. Jaluzili cam bölme sistemi ile isteğe bağlı olarak görüntü kesilebilmektedir. Cam bölmeler ofisin geniş ve ferah olmasını sağlar. Işığın tüm ofise eşit olarak dağılmasını sağlayarak personelin yüksek verim ile çalışmasının yolunu açar. Duvar kalınlığı 80 mm olan sistem, ince ve zarif bir bölünme sağlar. Esnek olması darbeler karşısında kolayca kırılmasına engel olur. 

Ofis içinde çalışanlar arasında sürekli bir iletişim kurulmasını sağlar. Müşterilerle ofisin şeffaf yapısı ile güven duygusu arasında sıkı bir bağ vardır. Şeffa ofis ortamı müşterilerin firmaya olan güvenini artırır. Otokontrol dediğimiz mekanizma en iyi ofis cam bölme siteminde çalışır. Personelin kendi kendini kontrol etmesini, yöneticinin de tüm ofisi kontrol ederek idare etmesini sağlayan sistem ofis içinde olması gereken iş disiplinini en üst seviyeye çıkarır.


               

                

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder